Videohulp

Ik corrigeer in mijzelf vaak via video materiaal. Ik vraag dan iemand om opnames te maken van mijn training, zodat ik die naderhand kan analyseren en kan bepalen wat er beter kan.

Ik krijg steeds meer aanvragen van mensen die graag hulp bij de training willen op afstand en daarom wil ik de bovenstaande manier van werken ook mogelijk maken voor jullie.

Vanaf nu kun je daarom video’s insturen om die samen te bekijken en te analyseren. 

Hoe werkt het:

 1. je stuurt mij een trainingsfilmpje van 10 a 15 minuten;
 2. als ik jou en je paard (nog) niet persoonlijk  heb ontmoet, vertel dan ook wat over jezelf en je paard, over wat je trainingsdoelen zijn en waar je tegenaan loopt of feedback op wil;
 3. omdat ik deze manier van werken zo persoonlijk mogelijk wil doen en jou van advies op maat wil voorzien, maken we een afspraak voor een gesprek via Skype;
 4. In dit gesprek speel ik het ingestuurde filmpje af, zodat het voor ons beiden zichtbaar is;
 5. we bespreken we samen wat er te zien is, analyseren je training en ontdekken wat er beter of anders kan.

Wat heb ik van je nodig:

 1. Stuur een filmpje van goede kwaliteit naar videohulp@hippodura.com.
 2. Als ik jullie niet persoonlijk ken, schrijf dan in je mail iets over jezelf en je paard en waar jullie tegenaan lopen in de training of wat je wilt verbeteren.
 3. Vermeld ook de leeftijd van je paard en eventuele lichamelijke problemen.
 4. Vermeld verder: je adresgegevens, je telefoonnummer en je skype-adres (als je dit niet hebt, dan zorg ik dat je een uitnodiging krijgt).
 5. Ik neem dan contact op om een afspraak te maken voor de skype-call.
 6. De kosten zijn afhankelijk van de duur van ons gesprek. Ik bereken geen kosten voor mijn voorbereiding van het gesprek.
  • EUR 15 voor 15 minuten
  • EUR 25 voor 30 minuten
  • EUR 35 voor 45 minuten
 7. Vaste klanten mogen achteraf betalen. Ben je (nog) geen vaste klant, geef dan vooraf aan hoeveel tijd je denkt nodig te hebben. Ik stuur je dan een Tikkie voor deze tijdsduur (vooraf te voldoen).