Phoenix

Paard & Mens

Samen met je paard herrijzen tot een nieuwe, blijere en mooiere versie van jullie zelf, dat is waar het mens-paard traject voor staat. Het heet Phoenix, naar de vuurvogel die elke 500 jaar uit zijn eigen as herrijst tot een nieuwe versie van zichzelf.

In een Phoenix-traject ga ik met jou en je paard aan de slag. We gaan kijken wat jullie blokkeert om de beste versie van jezelf te zijn. Vaak staat of valt het met het mogelijk maken van vrije beweging in lichaam en geest, en het wegnemen van fysieke en emotionele blokkades.

Een paard dat heeft geleerd om met een losgelaten lichaam te bewegen, is in staat om de ruiter moeiteloos te dragen en een open verbinding met de mens aan te gaan. Eigenlijk geldt hetzelfde voor de mens. In andere woorden: als mens en dier leren om hun fascia onder alle omstandigheden te kunnen ontspannen of los te laten, kan werkelijke symbiose die onder alle omstandigheden aanwezig blijft ontstaan. Zelfs angstige paarden kunnen op deze manier stoere krijgers worden. In de fascia zit het werkelijke potentieel van mens en dier verstopt en ik zie het als mijn uitdaging om dit naar boven te halen.

In een Phoenix-traject gaan we aan de slag met dat wat vrije beweging in de weg staat. Bodywork voor het paard en een sessie voor de mens op 1 van de energetische stoelen kunnen blokkades verhelpen. Met training van jou en je paard leren jullie op een nieuwe manier te bewegen. Dit keer met losgelatenheid in de fascia, zodat beweging werkelijk moeiteloos wordt.

Alvast een sneak-peak: Het losgelaten kunnen bewegen van de wervelkolom speelt vaak een sleutelrol. Als je tegen problemen met je paard aanloopt, dan heeft het paard zich vaak als eerst vastgezet in de wervelkolom. Er is dan vaak geen sprake van een vastZITTEN, maar een vastHOUDEN.

Een Phoenix-traject is een totaalpakket waarbij je het fasciale systeem leert kennen (ook van de energetische kant),  pijnpunten kan herkennen en in het beste geval kan oplossen. Dit pakket wordt na een intake op maat en in overleg samengesteld voor jou en je paard. Kies je voor zo’n traject, dan kom ik bij je aan huis als ik in jouw regio werkzaam ben.. Val je daarbuiten, dan zijn er mogelijkheden voor groepen van minimaal 5 mensen/paarden of je komt naar mijn locatie in Weert.

Het boeken van een losse les is alleen nog mogelijk op mijn eigen locatie in Weert.

Spreekt het bovenstaande je aan, maar zoek je iemand die wel op jouw locatie komt voor losse lessen, dan verwijs ik je graag door naar twee dierbare collega’s, die volgens dezelfde trainingsprincipes werken.

Regio Utrecht: Right in Balance, Fleur Jonkers, 0618 499 910
Regio Eindhoven: Juliette Kurvers, 0655 953 100

Beide zijn voor minimaal 6 trainingen van 45 minuten op 1 locatie ook bereid om verder te reizen.