Phoenix, uit jezelf herrijzen

Net als in het bodywork staat het mogelijkmaken van vrije en oorspronkelijke beweging centraal in mijn trainingen. Alleen een paard dat heeft geleerd om met een losgelaten lichaam te bewegen is in staat om de ruiter moeiteloos te dragen en een open verbinding met de mens aan te gaan. Als mens en dier hebben geleerd om hun fascia onder alle omstandigheden te kunnen ontspannen, of beter gezegd los te laten, ontstaat werkelijke symbiose die onder alle omstandigheden aanwezig blijft.

In de training gaan we stapje-voor-stapje aan de slag met het zoeken naar beweging in de fascia van jou en je paard. Het losgelaten kunnen bewegen van de wervelkolom speelt daarbij een sleutelrol. En als je tegen problemen met je paard aanloopt, dan is het daar vaak misgegaan en heeft het paard zich vastgezet in de wervelkolom.

Als je echt met het bovenstaande aan de slag wilt gaan, dan vergt het ook dat je je eigen fasciale systeem onder controle kan hebben, de pijnpunten herkent en kan oplossen. Als verstrakte fascia in je paard niet wordt gereleased, kan dat ook een blijvende verstoring vormen in de training. En dit is waarom ik graag werk met een totaalpakket. Waarbij we kijken naar je paard, naar jou en naar jullie samen. Dit pakket wordt na een intake op maat samengesteld voor jou en je paard. Kies je voor zo’n traject, dan kom ik bij je aan huis als ik in jouw regio werkzaam ben (regio Eindhoven/Weert en Utrecht).

Voor nieuwe klanten geef ik alleen losse lessen op mijn eigen lokatie in Weert en in een straal van 15 kilometer rond postcode 6006AD Weert.

Spreekt het bovenstaande je aan, maar zoek je iemand die wel op jouw lokatie komt voor losse lessen, dan verwijs ik je graag door naar twee dierbare collega’s, die volgens dezelfde principes werken.

Regio Utrecht: Right in Balance, Fleur Jonkers, 0618 499 910
Regio Eindhoven: Juliette Kurvers, 0655 953 100

Beide zijn voor minimaal 6 trainingen van 45 minuten op 1 lokatie ook bereid om verder te reizen.